В настоящата предизборна кампания ДСБ-Русе ще представи


Дами и господа,

В настоящата предизборна кампания ДСБ-Русе ще представи:

- десния профил на ДСБ и нашата ценностна система;

- резултатите ни за подобряване на живота на хората през инструментите на властта;

- възгледите ни за обществения и политически живот в България;

- резултатите и плановете ни за реализация на основната за ДСБ-Русе програма "Русенска софтуерна долина";

- и разбира се ангажиментите които сме готови да поемем към Вас.

В кампанията представяме единствено възгледи, резултати и планове на ДСБ-Русе, разработени от екипа ни, съставен от четири поколения ключови на национално и регионално ниво експерти в своята професионална област. Представената програма и планове са собствени, но са хармонично вписани в националната програма на Демократична България и биха усилили ефекта от нейната реализация.

Наша цел е да получим на изборите на 4 април доверието и подкрепата за нашата програма от тези от Вас, които разпознавате себе си като:

• почтени хора, които не са готови да влязат в отбора на днешните „силни“, а да направят свой отбор от силни и почтени, които да възродят България;

• професионалисти, които с вниманието си към детайла, с любовта си към това, което правят и с волята си да постигнат съвършенство, да направят така, че да не остане кътче по света, където „Произведеното в България“ да не поражда дълбоко уважение и силно търсене;

• прагматици, които със всяко свое действие търсят оня резултат, който да подобри живота на хората и да направи тези хора по-добри.

Надяваме се, че дълго обмисляна и подготвяна кампания, дори и продължила 15 дни и с бюджет под 5,000.00 лева, е възможно да обедини със силата на идеите си в едно общността на русенските почтени прагматични професионалисти, които в резултат на това да получат свое легитимно представителство в Парламента на Република България.

Каним Вас и Вашето близко обкръжение да разпознаете в нашата програма собствените си възгледи и планове и да ни подкрепите чрез задължително преференциално гласуване с бюлетина No 11, преференция No 102.

Бог с нас!

С живот и здраве напред към победата!

Общинско ръководство на ДСБ-Русе


Автор: Иван Станев

Етикети

Избори 2021